Weboldal tervezés

Miért van szüksége weboldalra? Szeretné cégét, szolgáltatásait, termékeit nagyobb vevőkörnek ajánlani az interneten, és új ügyfeleket szerezni. A weboldal dizájnja magában foglalja a kiváló tartalomkezelő rendszert , a cégnek megfelelő dizájnt, a meggyőző honlapot, a speciálisan kiválasztott grafikákat, videókat és szövegeket.

Tervezés menete

Találkozó és Konzultáció

Weboldalának tervezése és fejlesztése ingyenes tanácsadással kezdődik. Itt kifejezheti kívánságait, elképzeléseit, és világos képet kaphatunk arról, hogy milyen technikai követelmények szükségesek az Ön weboldalához.

Tervezés és optimalizálás

A sikeres tervezési fázis után megkezdjük új online jelenlétének fejlesztését. A tervezési fázis befejeztével olyan témákra koncentrálunk, mint a reszponzív tervezés és a SEO optimalizálás.

Tesztelés

Miután a fejlesztési szakasz befejeződött, és webhelye megkapta az utolsó simításokat, megkezdjük a tesztelési szakaszt. Részletesen megvizsgáljuk webhelyét, és átfogó hibaelhárítást folytatunk. Addig nem vagyunk elégedettek, amíg webhelye nem működik megfelelően.

Átadás

Biztosak akarunk lenni abban, hogy minden ügyfelünk maradéktalanul elégedett legyen, és minden kívánsága teljesüljön. Természetesen minden változtatási kérésre válaszolunk, és a legapróbb részletekig felülvizsgáljuk az Ön weboldalát. Csak ha 100%-ban elégedett vagy, akkor a webhely online lesz.

Kapcsolatfelvétel

Információ